Takto robila ZAPEKANÉ CHLEBÍKY moja babka z dediny! Skvelá večera pripravená za 10 minút…

Ak vám ostal chlebík z predošlého dňa, pripravte si tento skvelý a rýchly recept…

Na konci nájdete priložený videorecept, podľa ktorého môžete postupovať.

Ingrediencie:

  • chlieb
  • vajcia
  • soľ, korenie
  • niekoľko strúčikov cesnaku
  • 50 ml mlieka (prvé množstvo)
  • cibuľa
  • 150 g syra
  • dva párky
  • ďalších 50 ml mlieka (druhé množstvo)
  • kôpor

Postup:

Pripravte si všetky ingrediencie. Vajíčka rozšľahajte a pridajte k nim soľ a korenie podľa chuti. Pretlačte cesnak a pridajte ho k vajciam. Pridajte 50 ml mlieka, jemne premiešajte. Nakrájajte cibuľu a pridajte ju do zmesi. Nastrúhajte syr a pridajte ho k ostatným ingredienciám.

Nakrájajte párky a vmiešajte ich do zmesi. Pridajte ďalších 50 ml mlieka a premiešajte. Nakoniec pridajte nasekaný kôpor.

Na pripravený chlieb rovnomerne rozložte náplň.

Chlebíčky pečte  v rúre na 200 °C približne 20 minút, kým sa pekne zapečú.

Dobrú chuť!

VIDEORECEPT:

Ak sa vám tento recept páčil, zdieľajte ho s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*