TENTO DEZERT Z OVSENÝCH VLOČIEK CHUTÍ SKVELE A NAVYŠE JE ZDRAVÝ! ROBÍM HO KAŽDÝ TÝŽDEŇ!

Príprava:

1. Formu (20×20 cm) vymastíme maslom a vystelieme papierom na pečenie. Ovsené vločky, mandle, hrozienka a soľ pomelieme mixérom nadrobno.

2. V malom hrnci necháme na malom plameni rozpustiť med, kokosový olej a arašidové maslo. Keď sa všetky ingrediencie zmiešajú, pridáme vanilkovú arómu.

3. Maslovo-medovú zmes pridáme do zmesi z ovsených vločiek a dobre premiešame.

4. Cesto dáme do formy a uhladíme mokrou lyžicou.

5. Čokoládovú polevu pripravíme tak, že zmiešame med, kakao, rozpustený kokosový olej a vanilkovú arómu.

6. Vylejeme na koláč.

7. Rovnomerne rozotrieme.

8. Dáme na 2 hodiny do chladničky a potom sa do neho môžeme s chuťou pustiť ? Cesto celú dobu skladujte v chladničke. Môžete si ho dopriať kedykoľvek a bez výčitiek!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*