Príprava:
1. Formu (20×20 cm) vymastíme maslom a vystelieme papierom na pečenie. Ovsené vločky, mandle, hrozienka a soľ pomelieme mixérom nadrobno.
2. V malom hrnci necháme na malom plameni rozpustiť med, kokosový olej a arašidové maslo. Keď sa všetky ingrediencie zmiešajú, pridáme vanilkovú arómu.
3. Maslovo-medovú zmes pridáme do zmesi z ovsených vločiek a dobre premiešame.
4. Cesto dáme do formy a uhladíme mokrou lyžicou.
5. Čokoládovú polevu pripravíme tak, že zmiešame med, kakao, rozpustený kokosový olej a vanilkovú arómu.
6. Vylejeme na koláč.
7. Rovnomerne rozotrieme.
8. Dáme na 2 hodiny do chladničky a potom sa do neho môžeme s chuťou pustiť Cesto celú dobu skladujte v chladničke. Môžete si ho dopriať kedykoľvek a bez výčitiek!
Leave a Reply