TOP domáca vajíčková nátierka. Najlepšia akú ste kedy jedli!

Domáce nátierky sú proste skvelé! Hlavnou výhodou oproti tým kupovaným je to, že presne viete aké ingrediencie ste použili a poznáte teda presne zloženie. Ďalšou výhodou je potom nezameniteľná chuť!

 

Potrebujeme:

 

  • 5 vajec
  • 200 g kyslej smotany
  • 2 lyžičky horčice
  • 1 lyžička soli
  • Korenie podľa chuti
  • 1 stredne veľká cibuľa
  • zelenina (paprika, uhorka – nadrobno nakrájané)

Ako na to:

  1. Vajíčka si uvaríme, ošúpeme a následne roztlačíme.
  2. Zmiešame si kyslú smotanu spolu s horčicou.
  3. Dochutíme soľou alebo korením.
  4. Pridáme vajíčka spoločne s nakrájanou cibuľou.
  5. Môžeme dochutiť ešte ďalšími ingredienciami.
  6. Necháme niekoľko hodín vychladnúť v chladničke (ideálne je nechať celú noc).
  7. Vyberieme z chladničky a máme hotovo!

 

 

Dobrú chuť!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*