Domáce nátierky sú proste skvelé! Hlavnou výhodou oproti tým kupovaným je to, že presne viete aké ingrediencie ste použili a poznáte teda presne zloženie. Ďalšou výhodou je potom nezameniteľná chuť!
Potrebujeme:
- 5 vajec
- 200 g kyslej smotany
- 2 lyžičky horčice
- 1 lyžička soli
- Korenie podľa chuti
- 1 stredne veľká cibuľa
- zelenina (paprika, uhorka – nadrobno nakrájané)
Ako na to:
- Vajíčka si uvaríme, ošúpeme a následne roztlačíme.
- Zmiešame si kyslú smotanu spolu s horčicou.
- Dochutíme soľou alebo korením.
- Pridáme vajíčka spoločne s nakrájanou cibuľou.
- Môžeme dochutiť ešte ďalšími ingredienciami.
- Necháme niekoľko hodín vychladnúť v chladničke (ideálne je nechať celú noc).
- Vyberieme z chladničky a máme hotovo!
Dobrú chuť!
Leave a Reply