
Na konci receptu je video, podľa ktorého môžete postupovať!
Rýchle, voňavé a chrumkavé občerstvenie. Musíte vyskúšať!
Zapekanka s mozzarellou a paradajkami.
Ingrediencie:
- 1 parížska bageta
- 2 plné lyžice pesta
- 150 g mozzarelly v plátkoch
- 1 veľká paradajka
- 6–8 plátkov salámy
- sušené oregano
- soľ
- čierne korenie
Postup:
Predhrejte rúru na 180 °C.
Bagetu pozdĺžne rozkrojte na polovicu. Na každú polovicu natrite pesto. Poukladajte plátky mozzarelly, paradajky a salámy. Dochuťte oreganom, soľou a čiernym korením podľa chuti.
Vložte do rúry a pečte približne 10–12 minút, kým sa syr neroztopí a bageta bude chrumkavá.
Podávajte teplé ako ľahkú večeru alebo rýchly obed. Dobrú chuť!
Leave a Reply