Väčšina chorôb v dnešnej dobe je dôsledkom nezdravého životného štýlu. V niektorých prípadoch bohužiaľ aj napriek zdravým potravinám a pravidelnému pohybu nás môže postihnúť závažná choroba.
Tento článok je o žene menom Ann Cameron, ktorá sa v roku 2012 ochorela na rakovinu hrubého čreva v 3.fáze. Teraz sa chce s nami podeliť o svoj príbeh.
Jej manžel zomrel na rakovinu pľúc v roku 2005 a to aj napriek tomu, že postupoval liečbu chemoterapiou. Keď sa Ann dozvedela o svojej chorobe, zásadne odmietla chemoterapiu a vydala sa opačným smerom – prírodnou liečbou.
Príroda je liek na všetko
Ann strávila veľa času hľadaním zázračného lieku. Potom našla mladíka s menom Ralph Core. Tento mladík mal rakovinu kože, ktorej sa zbavil len vďaka tomu, že každý deň pil mrkvovú šťavu.
Pravidelná dávka z 2,5 kg mrkvy ju za 8 mesiacov úplne vyliečila. Po ôsmich týždňoch sa rakovina ďalej nešírila a dokonca sa jej zmenšil nádor. Po 4 mesiacoch mal nádor polovičný objem. Za nasledujúcich 8 mesiacov nebolo po rakovine ani stopy. Bola preč.
Niektoré prípravky sú behom liečby rakoviny zakázané. O mrkvovej šťave to neplatí. Táto šťava môže byť ideálnou doplnkovou liečbou pri chemoterapii a ožarovaní. Nemá žiadne vedľajšie účinky, avšak Ann sa rozhodla iba pre liečbu mrkvovou šťavou. Pokiaľ sa dostanete do podobnej situácie, myslíte na túto možnosť, nebojte sa využiť chemoterapiu spoločne s mrkvovou šťavou.
Ďalšie účinky mrkvy na vaše zdravie:
– Pomáha správnemu tráveniu a pravidelnému vyprázdňovaniu – proti zápche.
– Chráni pred voľnými radikálmi a tým vypudzuje toxické látky z tela.
– Eliminuje bujnenie rakovinových buniek – prevencia pred rakovinou.
– Posilňuje srdcovocievny systém – prevencia pred kardiovaskulárnymi ochoreniami (infark, mozgová príhoda, ischemická choroba srdca).
– Znižuje vysoký cholesterol v krvi.
– Pomáha pri kožných ochoreniach.
– Zabezpečuje pevnosť kostí a zubov.
– Dodáva telu vitamín A, ktorý potrebujeme pre dobrý zrak.
– Dodáva pokožke pevnosť – proti starnutiu.
– bojuje proti zápalovým procesom, ktoré v tele prebiehajú.
– Pravidelnou konzumáciou pomáhame svojmu mozgu. Ak budete mrkvu pravidelne pridávať do svojho jedla, skvalitnia sa vaše kognitívne schopnosti, zlepší sa pamäť.
– Ochraňuje pečeň, tým že zabraňuje hromadeniu tuku v pečeni.
Bol tento článok užitočný? Zdieľajte ho so svojou rodinou a priateľmi!
Leave a Reply