Zmiešajte jednu šálku mletej pohánky, vlašských orechov zomletých na hrubo a medu v smaltovanej miske a preložte do sklenenej nádoby.
Pohánka by mala byť veľmi opatrne rozomletá v mlynčeku na kávu do hladka. Nemôžete ju nahradiť pohánkovou múkou, pretože múka je ochudobnená o škrupinku. Orechy zomelieme na mlynčeku na mäso. Nalejte med a všetko dôkladne premiešajte. Odložíme do chladničky.
Návod na použitie:
Prvý spôsob:
Hotová zmes by sa mala užívať 1 polievková lyžica trikrát denne pred jedlom, po dobu jedného mesiaca.
Ak je to žiaduce, môžete do tejto zmesi pridať mleté sušené marhule alebo hrozienka pre tých, ktorí majú problémy so srdcom.
Druhý spôsob:
Jeden deň v týždni napríklad pondelok jedzte túto zmes bez toho, aby ste konzumovali iné jedlo, môžeme piť len vodu. Urobte to šesťkrát, t .j. šesť týždňov. Potom si urobte mesiac pauzu, potom môžete liečbu zopakovať.
Jediná kontraindikácia ktorú ma tento recept je alergia na med.
Po ukončení tejto kúry sa budete cítiť zdravší a silnejší.
Nechajte si urobiť ultrazvuk, aby ste sa presvedčili, či sa vaše výsledky sa zlepšili.
Zdieľajte túto radu s priateľmi!
Leave a Reply