HRNČEKOVÝ recept na babičkin KOLÁČ S MAKOM A ČOKOLÁDOU! Jednoduchý, rýchly a chutný…

Ingrediencie:

  • 2 poháre minerálnej  vody
  • 1 pohár krupice
  • 1 pohár polohrubej  múky
  • 2 šálky cukru
  • Pol pohára oleja
  • 100 g maku
  • 1 prášok do pečiva

Poleva:

  • 150 g tmavej  čokolády na varenie
  • 4 polievkové lyžice oleja

Ako odmerku použijeme 2 dcl pohár.

Postup:

Zmiešame suché suroviny: múku, prášok do pečiva, krupicu, mak a cukor. Pridáme olej a minerálnu vodu a všetko dobre premiešame. Plech  vystelieme papierom na pečenie a vylejeme zmes. Koláč pečieme pri teplote 180 stupňov asi  25 až 30 minút.

Čokoládu rozpustíme s trochou oleja, vymiešame do leskla. Polejeme  vychladnutý koláč. Necháme stuhnúť. Dobrú chuť!

Tu si môžete pozrieť, ako sa to robí:

Ak sa Vám tento recept páčil, zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*